2014. okt 24.

Rólunk

írta: AnitaBobi//WheyHoLetsGo
Rólunk

10 éve vagyunk barátnők, ha az egyikünk elkezd valamit, az előbb-utóbb átragad a többiekre is. Kedvenc zenekarok, öltözködés, főzés, edzés, bármi. Most éppen nagyon egészségesek vagyunk, sokat edzünk és építjük az izmot a kerek hátsó jegyében. 

Miért írjuk ezt a blogot?

Mindegyikünknek  megvan a saját sztorija az edzéssel, evéssel, fogyással, főzéssel kapcsolatban. Ezek jönnek szépen sorban. Szeretünk kísérletezgetni, tanulni a hibáinkból. Ezeket is megosztjuk, hogy Ti is tanulhassatok belőlük, vagy kövessétek el őket, ha Ti is csak a sajátotokból tanultok :) (Én ha valamire azt mondják nem lehet, akkor is megcsinálom, és kiderül, hogy jé, tényleg nem lehet ;))

Kiknek írunk?

Neked. Ha bizonytalan vagy, hogy nekiállj-e változtatni, vagy ha már elkezdted, de jól jönnek ötletek. Hogy megmutassuk, a mozgás és az egészséges táplálkozás lehet az élet kellemes (sőt!) része, nem egy szükséges rossz, amin időről időre át kell küzdenünk magunkat. Igazából pont az a lényeg, hogy találjuk meg azt az egyensúlyt, ami hosszútávon kivitelezhető.

Na jó, de hogy jövünk mi ahhoz, hogy ilyeneket írogassunk?

Nem vagyunk sem személyi edzők, sem táplálkozási szakértők (bár Juli szerintem álmából felkeltve is összerak egy 1800 vagy 1600 kalóriás étrendet). Egyikünk sem testépítő. Mind a négyünknek teljesen más a testalkata, máshogy reagálunk az edzésre és a diétára, mindegyikünknek megvan a kis saját harca. Ahogy valószínűleg Nektek is. Nem vagyunk bombanők, viszont dolgozunk rajta rendesen, hogy kihozzuk a genetikánkból a maximumot, erősödünk kívül is és belül is. Lelkesedünk, és ezt szeretnénk megosztani másokkal is.

Olvashattok nálunk sok egészséges receptet és egy kis motiválást a mozgásra. Szerintünk az izmos lányok dögösek, szóval WHEY HO LET'S GO! :)

Andi, Anita, Juli & Réka

Whey ho let's go a facebookon is.

Szólj hozzá